Moderne turistbusser får dig frem til tiden - trygt og sikkert

Ønsker du at køre i komfortable turistbusser og minibusser under din bustransport? Vælg VT Bus. Vi sikrer, at du og dit selskab får en behagelig køreoplevelse og kommer fra A til B til den aftalte tid.


​Vi tilbyder alle former for turistkørsel i ind- og udland med udgangspunkt i Trekantområdet og Kolding, Fredericia, Middelfart og Vejle. Vi har mere end 40 års erfaring og løser store som små transportopgaver for både virksomheder, foreninger og private.


​Behagelige busser og erfarne chauffører giver en dejlig tur

Din tur bliver planlagt med dit kørselsbehov nøje for øje, og det kombineres med et team af dygtige chauffører og en moderne vognpark med turistbusser i mange størrelser. Det sikrer, at din bustransport fra VT Bus matcher dine forventninger fuldt ud. Uanset om du skal på en bustur i Danmark, har brug for kørsel af forretningsforbindelser, eller skal på en grupperejse i bus.


​VT Bus er medlem af Rejsegarantifonden.

For yderligere information om vores turistbusser eller et konkret tilbud på din tur

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@VTBus.dk og få et tilbud på buskørsel med moderne turistbusser fra eller til Kolding, Middelfart, Fredericia, Vejle og Trekantområdet.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.