Hyggelige busture og udflugter i nye og komfortable turistbusser

Vil du på en hyggelig bustur i Danmark eller Nordtyskland med det sociale samvær i centrum? I VT Bus har vi turistbusser, der matcher dit ønske til komfort og størrelse, og vi løfter gerne din bustransport. Uanset om du kun mangler bussen og chaufføren til turen, eller du ønsker, at vi skal arrangere hele din udflugt med alt fra buskørsel over booking af museer og aktiviteter til måltider og forplejning.

Vælger du den sidste løsning, slipper du for at tænke på alt det praktiske, og du kan i stedet nyde dagen og samværet med dine medpassagerer i bussen i fulde drag. Det bliver ikke lettere at få en dejlig dag i godt selskab.


​Læs mere på vores hjemmeside

https://bit.ly/3reITPj

Book din tur med VT Bus på 28 44 80 00 / VT@VTBus.dk, eller få mere information om vores tilbud inden for turistkørsel og busture.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.