Vi ønsker alle en rigtig god jul og et godt nytår

Nu nærmer den dejlige juletid sig med hastige skridt, og her i VT Bus håber vi, alle får en god højtid præget af kvalitetstid med familien.

- Vi ønsker alle kunder, passagerer, medarbejdere og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til 2022 og ser frem til at køre for både trofaste og nye kunder. Som altid har vi fokus på at give vores kunder behagelige transportoplevelser i vores nye og komfortable turistbusser og med vores team af rutinerede chauffører bag rattet, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


​Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.