​Nu kan du og familien igen komme på ski med VT Bus - Tag med til Zell am See i uge 8

Det er igen blevet tid til vores traditionelle skiferie, hvor der er plads til alle lige fra nybegynderen til den rutinerede skiløber? Så tag familien med på VT Bus’ skitur til Zell am See i uge 8, 2022. En skiferie med 1. klasses turistbus er samtidig mere klimavenlig, end hvis du tager flyet eller bilen til Alperne. Vi er medlem af Rejsegarantifonden.

Afrejse lørdag den 19. februar og hjemkomst lørdag den 26. februar om aftenen

Bussen sætter kursen mod Østrig lørdag den 19. februar kl. 6.00 og rammer Hotel Alpenblick ved 21-tiden, hvor aftensmaden venter. Efter godt en uge på ski rammer vi Vejle lørdag den 26. februar omkring kl. 22. Din tur til og fra Østrig foregår i 1. klasses turistbus med alle moderne faciliteter, og bussen køres af erfarne chauffører.


Skirejsen er med bustransport fra Vejle til Zell am See og retur, overnatninger i dobbeltværelse med halvpension begyndende med aftensmad og afsluttende med morgenmad før hjemrejsen. Der er mulighed for tilkøb af enkeltværelse og mulighed for flersengs-værelser.

Hotel Alpenblick - et firestjernet hotel i smukke omgivelser

Under opholdet i Østrig er det smukt beliggende Hotel Alpenblick i Zell am See din hjemmebane. Hotellet råder over et stort wellness-område, der kan benyttes mod tillæg. Værelserne er med bad og toilet, hårtørrer, satellit-tv, radio og pengeskab.

​​Skiområdet byder på pister til alle niveauer

Skiområdet Zell am See er blevet voldsomt udvidet i de senere år og byder nu på 119 lifte og 408 kilometer pister, så uanset om du er nybegynder eller snowboarder, er der pister for dig. Pisterne byder på alt fra hyggelige skovpister til stejle, sorte pister. På Kitzsteinhorn kommer du op i et fantastisk skiterræn i over 3.000 meters højde, og du står på ski over skyerne med en fantastisk udsigt.

Pris for turen og praktiske oplysninger


​Pris pr. person i dobbeltværelse:


​Voksne: 6.650,-.


​Voksne: 5.795,-. For tredje person i flersengsværelse.

​Tillæg for enkeltværelse: 1.000,-.


Turens pris børn: Kr. 3.995,-. 6 år til og med 11 år i flersengsværelse.


Turens pris børn: Kr. 900,-. 0 år til og med 5 år i flersengsværelse.

​Hertil kommer liftkort og evt. leje af ski.


For yderligere information link til infofolder og tilmeldingsblanket

Sådan tilmelder du dig skiferien​

Har du lyst til at komme på ski med VT Bus, så kontakt os på 28 44 80 02 eller send os en mail på vt@vtbus.dk Din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget din tilmeldingsblanket, og du har indbetalt 500 kr. i depositum. pr. deltager.​


Der tages forbehold for eventuelle tastefejl.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.