VT Bus medspiller i Fredericia HK


VT Bus er glade for at kunne offentliggøre, at vi er kommet med på sponsorholdet i HTH Herreliga-klubben Fredericia HK.


​- Med en øjeblikkelig placering i ligaens topstrid viser Fredericia HK sig som en flot repræsentant for en stolt håndboldby som Fredericia. I VT Bus glæder vi os over at kunne bakke op om Fredericia HK og komme med på en spændende rejse i toppen af dansk håndbold. Aftalen giver VT Bus øget synlighed og adgang til endnu et stærkt netværk i Fredericia, fortæller direktør i VT Bus, Benny Petersen.

- Med aftalen med Fredericia HK støtter VT Bus de to sportslige fyrtårne i Fredericia, Fredericia HK og FC Fredericia. Vi har et rigtigt stærkt og længerevarende samarbejde med FC Fredericia, og vi ser frem til at kaste bolden op til et godt samarbejde med Fredericia HK, fortsætter Benny Petersen.

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.