VT Bus Sølvpartner i Kolding IF Fodbold

VT Bus og Kolding IF Fodbold har indgået en 2-årig aftale, der gør busselskabet til Sølvpartner i 1. Divisionsklubben. Samarbejdet betyder, at Kolding IF Fodbolds elitehold på ungdoms- og seniorplan kommer godt kørende til udekampene i VT Bus’ moderne og komfortable turistbusser.


Med samarbejdsaftalen bliver VT Bus særdeles synlige på Autocentralen Park med bandereklamer og logoer på sæderne i sin egen sektion på hovedtribunen, VT Bus-sektionen.


Direktør i VT Bus, Benny Petersen glæder sig til at sparke samarbejdet med Kolding IF i gang.


- Vi fik en seriøs henvendelse fra Kolding IF Fodbold og efter en god dialog, er vi glade for at kunne kalde VT Bus for Sølvpartner i Kolding IF Fodbold. Klubben har været på en fin rejse i de senere år, og den rejse vil vi gerne være en aktiv medspiller på, og nu kommer den til at foregå i VT Bus’ moderne og behagelige turistbusser, siger Benny Petersen.


- Med vores ambition om, at VT Bus skal være Trekantområdets busselskab er det naturligt med et større samarbejde med Kolding IF Fodbold. Det giver os en stor synlighed både på Autocentralen Park og i Kolding By samt adgang til et stærkt erhvervsnetværk. Vi tror på, at samarbejdet er en god indgang til klubbens netværk, og vi glæder os til at være klubbens sponsorer behjælpelig med bustransport med fokus på tryg og sikker kørsel og høj service, siger Benny Petersen.


Hos Kolding IF Fodbold er man også særdeles tilfredse med det fælles håndslag.


- VT Bus er et etableret busselskab med et rigtig godt ry, og vi glæder os til at få VT Bus med på holdet i Kolding IF Fodbold. Vi ser frem til turene sammen med VT Bus og et aktivt samarbejde i dagligdagen. I Kolding IF Fodbold bliver VT Bus en del af et erhvervsnetværk, der er gode til at spille hinanden bedre. Vi er sikre på, at VT Bus passer perfekt ind i netværket med deres professionelle tilgang til det at drive busvirksomhed, siger Kommerciel Ansvarlig i Kolding IF Fodbold, Michael Flyvholm.


På billedet ses fra venstre, Kommerciel Ansvarlig i Kolding IF Fodbold, Michael Flyvholm og direktør i VT Bus, Benny Petersen.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.