VT Bus bakker op om Kolding IF Fodbold

På lørdag den 12. marts kl. 15.00 sparker Kolding IF Fodbold gang i forårssæsonen, når AB gæster Autocentralen Park i 2. Division. I VT Bus er vi busleverandør og sølvpartner i Kolding IF, der i en tæt række og fra en placering som nr. 10 pt. skal forsøge at jagte en plads i oprykningsspillet.


​- Vi har et rigtigt godt samarbejde med Kolding IF Fodbold, og det er altid en fornøjelse at være til fodbold på Autocentralen Park, hvor Kolding IF nyder god opbakning. Vi oplever en klub, der organisatorisk og kommercielt er i toppen for 2. division, så vi håber og tror, at klubben med en god start på foråret kan tage skridtet ind i oprykningsspillet, hvor en klub af Kolding IF’s statur bør spille med, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


​Ønsker du at høre mere om VT Bus’ tilbud inden for kørsel med nye og komfortable turistbusser? Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.