Jelling Musikfestival kører med VT Bus

Jubii! Så er det igen blevet festivaltid, efter to trælse og tavse Corona-somre uden musik. I VT Bus glæder vi os til igen at stå for bustransporten af de mange festglade deltagere på Jelling Musikfestival.

- Jelling Musikfestival er Vejle Kommunes største folkefest med fire hyggelige dage i maj. I VT Bus ser vi frem til at kunne bidrage til festen og til, at festivaldeltagerne kommer godt og sikkert til og fra festivalpladsen med kørslen af de tre festivalruter, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


​Som vanligt kører vi shuttlebusser til og fra Fårup Sø Camping, busser til Vejle fra sen aften og godt ud på natten. I år kommer der desuden en mulighed for at få bustransport hjem fra Jelling Musikfestival til Givskud, Give, Farre, Billund, Vandel og Bredsten.


​Læs mere om Jelling Musikfestival, der har navne som Duran Duran, The Minds of 99 og MØ øverst på plakaten

https://www.jellingmusikfestival.dk/


​Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.