Jelling Musikfestival kører med VT Bus

Jubii! Så er det igen blevet festivaltid, efter to trælse og tavse Corona-somre uden musik. I VT Bus glæder vi os til igen at stå for bustransporten af de mange festglade deltagere på Jelling Musikfestival.

- Jelling Musikfestival er Vejle Kommunes største folkefest med fire hyggelige dage i maj. I VT Bus ser vi frem til at kunne bidrage til festen og til, at festivaldeltagerne kommer godt og sikkert til og fra festivalpladsen med kørslen af de tre festivalruter, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


​Som vanligt kører vi shuttlebusser til og fra Fårup Sø Camping, busser til Vejle fra sen aften og godt ud på natten. I år kommer der desuden en mulighed for at få bustransport hjem fra Jelling Musikfestival til Givskud, Give, Farre, Billund, Vandel og Bredsten.


​Læs mere om Jelling Musikfestival, der har navne som Duran Duran, The Minds of 99 og MØ øverst på plakaten

https://www.jellingmusikfestival.dk/


​Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.