Lav en fast aftale med VT Bus om firmakørsel og få din egen chauffør

Har du og dit firma brug for fast buskørsel til eksempelvis besøg af forretningsforbindelser og samarbejdspartnere eller til kørsel af medarbejdere?


​Med en fast firmaaftale med VT Bus har dit firma mulighed for at få en fast chauffør, så det bliver et kendt ansigt, der kører alle jeres ture.


​I vores komfortable turistbusser og minibusser er turen ikke bare transport fra A til B. Vi kombinerer gerne vores dygtige chauffører med forplejning og drikkevarer efter dine ønsker i bussen, så turen bliver en god oplevelse for dine gæster og medarbejdere.


​Vi har vognparken til at løse både større og mindre opgaver, og i VT Bus er udgangspunktet altid dine ønsker til bustransport. Det sikrer, at din kørsel lever op til dine forventninger.


​Læs mere om VT Bus’ tilbud inden for firmakørsel

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/firmakoersel.aspx


​Ønsker du information om vores firmakørsel eller vil du booke en tur med VT Bus? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.