​VT Bus bakker op om elitesporten i Kolding og Fredericia

Eksponeringspartner og busleverandør til FC Fredericia, Sølvpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold, samt basissponsor i Fredericia HK. Turistbusselskabet VT Bus er en aktiv medspiller for Trekantområdets eliteidræt.

- I VT Bus er vi glade for at kunne bakke op om FC Fredericia, Kolding IF Fodbold og Fredericia HK, for en af forudsætningerne for at drive elitesportsklubber er opbakning fra erhvervslivet. Vi glæder os over at have mange gode kunder, samarbejdspartnere og passagerer fra Kolding, Fredericia og hele Trekantområdet. En måde, vi kan ”betale tilbage” på er ved at støtte områdets elitesport og være en aktiv del af klubbernes netværk, fortæller direktør i VT Bus, Benny Petersen.


​Vores lokale klubber spiller følgende kampe i weekenden. Husk at tage på stadion eller i hallen og støt din lokale klub, når den spiller på hjemmebane. ​


NordicBet Ligaen fredag den 1. april kl. 18.30

FC Fredericia - Hvidovre IF
Monjasa Park

Gjensidige Kvindeliga søndag den 3. april kl. 13.00
Brøndby IF - Kolding IF
Brøndby Stadion

2. Division søndag den 3. april kl. 14.00
Middelfart – Kolding IF
Middelfart Stadion

Med VT Bus som samarbejdspartner på din bustransport bliver din tur kørt i nye og komfortable turistbusser, og bag rattet sidder en af vores erfarne chauffører, som får din gruppe frem til tiden effektivt og sikkert.

Vil du booke en tur med VT Bus, eller ønsker du information om vores tilbud inden for turistkørsel? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.