VT Bus præsenterer ny Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus

Så har vi igen tilføjet en ny lækker bus til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Vores flotte nye Mercedes-Benz Tourismo RH er leveret af Daimler Buses EvoBus Danmark A/S. 


Bussen er allerede i drift, så vi må vente lidt med at få vores logo på siderne af bussen.


Mercedes-Benz Tourismo RH har plads til 54 passagerer plus en rejseleder, og den komfortable turistbus er udstyret med USB stik ved alle sæder, samt toilet og køkken.


Vi takker Daimler Buses EvoBus Danmark A/S ved Claus Korsgaard for et godt samarbejde i forbindelse med købet af vores nye turistbus.


Vil du booke en tur med nyeste medlem af vores vognpark, have et tilbud på din buskørsel eller bestille en tur? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.