VT Bus kørte til Owen Luft Kånsert, Jelling Festival og Midland Festival

Den danske sommer er lig med festivaler og koncerter, og i VT Bus er vi en glad medspiller for nogle af sommerens mange musikalske højdepunkter. I weekenden havde vi ti busser i gang til Owen Luft Kånsert 2022 i Nordenskov, og tidligere på sommeren har vi stået for bustransporten til Jelling Festival og Midland Festival i Hampen.


- Det er ikke kun musikken, der skal spille til koncerter og festivaler for, at gæsterne får en god oplevelse. Det er også vigtigt, at transporten til, fra og under arrangementerne fungerer 100 procent. I VT Bus har det været en fornøjelse at køre med rigtig mange glade mennesker til Owen Luft Kånsert, Jelling Festival og Midland Festival, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.


Ønsker du at booke vores turistbusser, eller vil du have et tilbud på din bustransport?

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@VTBus.dkog få et tilbud på buskørsel med nye og komfortable turistbusser. Vi er et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i turistkørsel.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.