Vi ønsker alle en god sommerferie – efter et forrygende forår for VT Bus

I VT Bus ønsker vi en rigtig god sommer til vores mange dejlige kunder, passagerer, samarbejdspartnere og ansatte. Vi håber I får en skøn sommerferie sammen med familie og venner.

  

Foråret og forsommeren har været forrygende hos VT Bus, hvor der i den grad er kommet gang i hjulene hos turistbus-afdelingen. Og vi benytter denne sommerhilsen til at gøre status og kigge frem mod efteråret, fortæller direktør i VT Bus, Benny Petersen.


- Vi har haft travlt med turistkørsel siden februar, og maj og juni har været helt exceptionelle. Jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 30 år i branchen, og i juli måned, som plejer at være ”stille”, har vi også travlt. Ligesom vi ser ind i et efterår, hvor der også kommer til at være rigtig godt gang i hjulene. Det er dejligt, at kunderne og passagererne viser os den tillid. De mange transportopgaver kræver det rette udstyr. Tidligere på året har vi investeret i to nye turistbusser, og vi glæder os til at tage en splinterny dobbeltdækker i brug senere på sommeren, siger Benny Petersen.


- Vores stærke samarbejde med Flixbus er blevet udvidet, så vi nu kører tre ruter, og vi er kommet rigtig godt i gang med de to nye ruter: Esbjerg-København og Sønderborg-København. Til efteråret begynder vi på en stor opgave for Sydtrafik som lokalbus-operatør i Vejle Kommune. Vi er godt undervejs med planlægningen i den forbindelse, og vi ser frem til at køre de 26 ruter og til at transportere mange af kommunens borgere på daglig basis, siger Benny Petersen.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel i komfortable turistbusser, eller bestille en tur? Så kontakt os på: 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.