VT Bus kørte med Horsens Garden til DM

I weekenden deltog Horsens Garden, der er Danmarks ældste provinsgarde, i DM i Slagelse. Transporten skete i vores lækre Van Hool konferencebus. Det var en fornøjelse at køre med Horsens Garden, der har lagt dette flotte billede op på deres facebookside.


Fra Horsens Garden har vi også fået følgende tilbagemelding på turen.


- Vi havde en super tur og Maher kørte til UG. Drengene var vildt imponeret og hils ham mange gange fra os, fortæller Niels Peter Hansen, forretningsfører i Horsens Garden.


Du kan læse mere om Horsens Garden på https://horsensgarden.dk/ eller på deres facebookside www.facebook.dk/horsensgarden


Foto: Horsens Garden.


Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel i komfortable turistbusser, eller bestille en tur? Så kontakt os på: 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.