​FC Fredericia er godt kørende med VT Bus

Gennem flere år har VT Bus kørt med FC Fredericia til klubbens udekampe, og vi glæder os til at køre bussen til klubbens første kamp i den nye sæson. I morgen lørdag den 23. juli skal Fæstningsbyens Drenge en tur til Falster og møde Nykøbing FC i sæsonåbneren. Kampen spilles kl. 15.00.

I VT Bus er vi glade for vores flerårige samarbejde med FC Fredericia, og vi håber og tror på, at Michael Hansens drenge kan tage tre point med hjem i bussen. Vi er eksponeringspartner og busleverandør i FC Fredericia. 


Læs hvordan fodboldklubben oplever samarbejdet med VT Bus

https://vtbus.dk/cases/fc-fredericia.aspx

I VT Bus bakker vi ikke kun op om FC Fredericia. Vi er også medspillere i Kolding IF Fodbold og Fredericia HK. ​

Med VT Bus som samarbejdspartner på din bustransport bliver din tur kørt i nye og komfortable turistbusser, og bag rattet sidder en af vores erfarne chauffører, som får din gruppe frem til tiden effektivt og sikkert.


Vil du booke en tur med VT Bus, eller ønsker du information om vores tilbud inden for turistkørsel? Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.