Vi udvider vognparken med endnu en Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus

For 14 dage siden sagde vi goddag til en splinterny SETRA 531 DT-dobbeltdækker, og i dag kan vi præsentere endnu en tilføjelse til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Daimler Buses EvoBus Danmark A/S har leveret vores nye Mercedes-Benz Tourismo RH.

- Investeringen i vores nye komfortable turistbus er et udtryk for rettidig omhu. Vores udvidede samarbejde med FlixBus og den generelle udvikling inden for vores turistkørsel gør, at det i den grad giver god mening at tilknytte endnu en turistbus af høj kvalitet til vores vognpark, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.​​

Mercedes-Benz Tourismo RH har plads til 54 passagerer plus to rejseledere, og den komfortable turistbus er udstyret med USB stik ved alle sæder, samt toilet og køkken. Bussen er allerede i drift, så vi må vente med at få malet bussen i vores farver og sat vores logo på bussen.

Inden sommerferien præsenterede VT Bus en Mercedes-Benz Tourismo af samme model som ny turistbus i vognparken.​

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.