Vi udvider vognparken med endnu en Mercedes-Benz Tourismo RH-turistbus

For 14 dage siden sagde vi goddag til en splinterny SETRA 531 DT-dobbeltdækker, og i dag kan vi præsentere endnu en tilføjelse til vores vognpark af nye og moderne turistbusser. Daimler Buses EvoBus Danmark A/S har leveret vores nye Mercedes-Benz Tourismo RH.

- Investeringen i vores nye komfortable turistbus er et udtryk for rettidig omhu. Vores udvidede samarbejde med FlixBus og den generelle udvikling inden for vores turistkørsel gør, at det i den grad giver god mening at tilknytte endnu en turistbus af høj kvalitet til vores vognpark, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.​​

Mercedes-Benz Tourismo RH har plads til 54 passagerer plus to rejseledere, og den komfortable turistbus er udstyret med USB stik ved alle sæder, samt toilet og køkken. Bussen er allerede i drift, så vi må vente med at få malet bussen i vores farver og sat vores logo på bussen.

Inden sommerferien præsenterede VT Bus en Mercedes-Benz Tourismo af samme model som ny turistbus i vognparken.​

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.