​VT Bus med Svendborg Gymnasium i Krakow

Tidligere på måneden kørte vores chauffører Alexander og Ove for Svendborg Gymnasium, der var på tur til Krakow i Polen. Alexander har taget disse fine billeder fra rejsen.


Ønsker du og din gruppe at se nogle af Europas mange seværdigheder. Med en busrejse får I en tur, hvor hygge og socialt samvær er i naturligt centrum under transporten. Med VT Bus bliver jeres pakkerejse med bus kørt i nye og komfortable turistbusser. Vi arrangerer hele rejsen med udgangspunkt i jeres ønsker, og I slipper for at tænke på transport, hotel og indlagte aktiviteter.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden.


Læs mere om grupperejser i bus på vores hjemmeside

👉 https://vtbus.dk/vi-tilbyder/busrejser.aspx


For yderligere information om busrejser eller et konkret tilbud på din grupperejse i bus

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk for at høre om mere om vores tilbud inden for grupperejser og pakkerejser i bus. Vi har mere end 40 års erfaring i at arrangere busrejser i Danmark og Europa.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.