​VT Bus busleverandør til en række stærke rejsebureauer​Kombinationen af nye og komfortable turistbusser og dygtige chauffører gør VT Bus til en populær medspiller hos en række rejsebureauer.

Vi glæder os over at levere turistbusser til en bred vifte af forskellige typer af busrejser. Gennem et professionelt samarbejde med dygtige rejsebureauer er VT Bus med til at give flere hundrede danskere gode rejseoplevelser i Europa hvert år.

- I VT Bus er vi rigtige glade for den store tillid, som flere rejsebureauer viser os, når det kommer til at vælge busleverandør til deres busrejser. Den rigtige turistbus og dygtige chauffører spiller en kæmpe rolle for om en busrejse bliver en god oplevelse for den enkelte rejsende. Derfor er det dejligt, at vi i et stærkt samarbejde med rejsebureauerne kan give gæsterne positive rejseoplevelser, som de husker. Det er vores fornemmeste opgave som turistbus-selskab, siger direktør i VT Bus, Benny Petersen.​

Sæsonen for busrejser går nu så småt på hæld, inden danskerne igen er tilbage i busserne til skiferien.

- Vi vil derfor gerne takke samtlige rejsebureauer, som vi har kørt for i 2022 for et godt samarbejde, også stor tak til de mange glade rejsende, som vi har kørt med i vores nye og behagelige turistbusser. Det har været en fornøjelse, siger Benny Petersen.​

VT Bus kører for: Jelling Rejser, Panter Rejser, AlfA Travel, Mols Rejser, VR Travel, Profil Rejser, Jelling Jagtrejser og Rejserådgiverne.

Vil du høre mere om VT Bus’ tilbud inden for buskørsel eller bestille en tur. Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.