Kolding IF Fodbold sluttede efteråret med sejr i Valby


I weekenden kørte vi en 3-1 sejr hjem for Kolding IF Fodbold, der slog BK Frem i Valby Idrætspark. Med sejren slutter koldingenserne efteråret på en 5. plads i 2. Division, og der venter et spændende forår for klubben. I VT Bus er vi Sølvpartner og busleverandør i Kolding IF Fodbold.


Vi bakker også op om en anden af Trekantområdets eliteklubber i FC Fredericia. Efter et sportsligt udfordrende efterår sluttede FCF i sidste weekend med en flot 4-1 sejr hjemme over FC Helsingør. Inden foråret er FC Fredericia placeret som nr. 10 i NordicBet Ligaen. VT Bus er eksponeringspartner og busleverandør for FC Fredericia.


I VT Bus er vi også med på sponsorholdet i Fredericia HK, som i weekenden måtte nøjes med 28-28 og uafgjort ude mod Nordsjælland Håndbold. På fredag den 25. november kl. 18.30 venter næste opgør, når FHK hjemme i thansen Arena tager imod Lemvig-Thyborøn Håndbold.


På breddesiden støtter vi Bramdrupdam Fodbold GIF, der i efterårssæsonen flot rykkede op fra serie 3 til serie 2.


Ønsker du at leje en turistbus eller minibus med chauffør eller få yderligere information?

Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller VT@VTBus.dk, eller læs mere på https://vtbus.dk/vi-tilbyder/leje-af-bus-med-chauffoer.aspx

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.