VT Bus i Tyskland med Danish Agro Machinery A/S

Mandag og tirsdag I sidste uge kørte vi for Danish Agro Machinery A/S, der var en tur i Harsewinkel i Tyskland med vores konferencebus. Vi takker for opgaven, den fine feedback på turen og roserne til vores chauffør Mohamad Maher.


- Vi havde en super tur mandag og tirsdag. Meget flot bus og ikke mindst vores chauffør Maher han kørte meget professionelt og gjorde det bare rigtig godt. Han er en god mand, siger Arne Spejlborg, Head of Service ved Danish Agro Machinery A/S.


Efterspørger dit firma buskørsel? Hos VT Bus kører dine samarbejdspartnere, medarbejdere og forretningsforbindelser i nye og komfortable turistbusser med dygtige chauffører bag rattet. 


I VT Bus bliver din bustransport altid løst med afsæt i dine ønsker til buskørsel, og det er din garanti for, at din tur lever op til dine forventninger.


Læs mere om vores tilbud inden for firmakørsel

https://vtbus.dk/vi-tilbyder/firmakoersel.aspx


Har du lyst til at køre i behagelige og nye turistbusser med Maher, eller en af vores andre dygtige chauffør bag rattet? Så kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.