Tag på studietur med VT Bus

Skal du og din klasse på en studietur i 2023? Med VT Bus som dit busselskab bliver din tur ud i Europa kørt i nye og komfortable turistbusser med erfarne chauffører bag rattet. En studietur i bus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum.

I efteråret har vi blandt andet kørt for Tørring Gymnasium til Berlin og Bruxelles, Campus Vejle til Hamborg, Svendborg Gymnasium til Krakow og været i Amsterdam med Holstebro Gymnasium og HF. Tak for turene!

Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside

👉 www.vtbus.dk

Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.

Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din studietur. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.