Tag på studietur med VT Bus

Skal du og din klasse på en studietur i 2023? Med VT Bus som dit busselskab bliver din tur ud i Europa kørt i nye og komfortable turistbusser med erfarne chauffører bag rattet. En studietur i bus giver dig og dine klassekammerater hyggelige dage med socialt samvær og skønne oplevelser i centrum.

I efteråret har vi blandt andet kørt for Tørring Gymnasium til Berlin og Bruxelles, Campus Vejle til Hamborg, Svendborg Gymnasium til Krakow og været i Amsterdam med Holstebro Gymnasium og HF. Tak for turene!

Læs mere om vores tilbud inden for buskørsel på vores hjemmeside

👉 www.vtbus.dk

Vi er medlem af Dansk PersonTransport og Rejsegarantifonden.

Kontakt os på 28 44 80 02 eller vt@vtbus.dk og få et tilbud på din studietur. Med VT Bus kører du med et familieejet busselskab med mere end 45 års erfaring i buskørsel i Danmark og Europa.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.