​Tag på en hyggelig endagstur i Danmark eller Nordtyskland

​Ønsker du og dit selskab at opleve det skønne Danmark eller Nordtyskland på en endagstur? Så vælg VT Bus som arrangør af din bustur. Vi kan håndtere alt fra sikker transport til booking af aktiviteter, museer samt måltider og forplejning.


Med en endagstur i VT Bus’ komfortable turistbusser får dit selskab en dejlig dag, og lader du os samtidig booke aktiviteter og restauranter, slipper du for at holde styr på billetter og menukort. Du kan koncentrere dig om at nyde turen og samværet med de andre i gruppen. Det bliver ikke lettere at få en hyggelig dag og nyde godt selskab.

Vores erfarne chauffører sikrer, at din gruppe kommer godt ud og hjem fra de forskellige seværdigheder og udflugtsmål i moderne turistbusser og minibusser. VT Bus’ vognpark matcher dit behov, uanset om dit selskab på endagsturen er stort eller lille.

Vil du booke en endagstur i bus. Eller høre mere om, hvad vi kan tilbyde?
Kontakt VT Bus på 28 44 80 02 eller 📧 VT@VTBus.dk

I VT Bus løser vi transportopgaver med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og anbefalinger.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.