Moderne turistbusser skaber den gode ramme om din udflugt

Ønsker du, at dine udflugter bliver kørt i behagelige turistbusser og med erfarne buschauffører bag rattet? Så vælg VT Bus som dit professionelle busselskab. Vi løser dit behov for buskørsel ved ekskursioner, udflugter og aktivitetsdage med udgangspunkt i dine ønsker. Det gør, at din busudflugt lever fuldt ud op til dine forventninger.

Udflugter i turistbusser fra Grindsted, Billund og Vorbasse

Når du booker VT Bus til din udflugter og busture, kan du vælge udelukkende at lade os stå for transporten. Men du kan også vælge, at VT Bus arrangerer museumsbesøg, aktiviteter og restaurantbesøg for din gruppe. Så slipper du for at tænke på alt det praktiske på dagen, og du kan koncentrere dig om at nyde udflugten og fællesskabet i gruppen. Vi kører udflugter, ekskursioner og andet buskørsel fra byer som Billund, Grindsted og Vorbasse.

VT Bus kører alle typer turistkørsel

I VT Bus tilbyder vi udover udflugter og endagsture i turistbusser stort set alle typer af buskørsel. Med vores vognpark af moderne busser og minibusser løser vi både mindre og større transportopgaver lige fra en enkelt tur til transporten i forbindelse med konferencer og festivaler.

VT Bus tilbyder blandt andet følgende buskørsel

• Turistkørsel

• Enkeltstående bustransfers

• Firmakørsel

• Grupperejser med bus

• VIP-kørsel med luksus minibus

• Leje af bus med chauffør

• Lufthavnskørsel

Få yderligere information om buskørsel med VT Bus eller et konkret tilbud

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller på e-mail: VT@VTBus.dk og hør om vores tilbud inden for kørsel af udflugter og endagsture med afgang fra Grindsted, Billund og Vorbasse.​

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.