Hyggelige udflugter og busture i nye turistbusser

Ønsker du og dit selskab at opleve dejlige Danmark på en bustur eller en udflugt? Med VT Bus bliver din tur kørt af et erfarent busselskab, og vores dygtige chauffører og nye turistbusser skaber rammen om en dejlig dag med fuld fokus på socialt samvær og skønne oplevelser. Vi kører endagsture fra Trekantområdet og byer som Kolding, Fredericia, Middelfart og Billund.

Udflugter og busture fra Kolding, Fredericia, Billund og Middelfart

Med Trekantområdet som udgangspunkt kører VT Bus udflugter, endagsture og busture i vores moderne og komfortable turistbusser, og siden starten i 1975 har vores busser været rammen om et hav af gode oplevelser for private, virksomheder og foreninger fra Fredericia, Kolding, Billund og Middelfart. Vores erfaring og kompetencer sikrer, at din bustur bliver kørt af et professionelt busselskab. Vores team af rutinerede chauffører får din gruppe fra A til B til tiden – trygt og sikkert.

I VT Bus tager din bustur og udflugt altid afsæt i dine ønsker, og det sikrer, at buskørslen og dagen lever fuldt ud op til din og gruppens forventninger. I VT Bus tilbyder vi udover busture en række services som turistkørsel, firmakørsel og grupperejser i bus. Vi har vognparken til at matche dit kørselsbehov. Uanset om du efterspørger en dobbeltdækker eller en minibus. Fælles for vores forskellige tilbud indenfor bustransport er, at du og dit selskab kører i nye og behagelige turistbusser og minibusser.

VT Bus har seks årtiers erfaring med grupperejser i bus, og vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden med nr. 2476.

Dygtige chauffører og nye turistbusser rammen om gode oplevelser

Når du booker dine busture eller udflugter hos VT Bus har du stor fleksibilitet. Du kan arrangere dagen selv og udelukkende lade os stå for transporten på din bustur, eller du kan lade VT Bus booke alle aktiviteter, museer, seværdigheder og restauranter på turen. Så bliver det ikke lettere at få en hyggelig dag, og du kan koncentrere dig om samværet med de andre i bussen. Chaufføren har styr på billetter og alt det praktiske.

VT Bus tilbyder følgende inden for bustransport med kørsel fra Kolding, Middelfart, Billund og Fredericia:

• Turistkørsel

• VIP-kørsel med minibus

• Leje af bus med chauffør

​• Endagsture

• Firmakørsel

• Grupperejser i bus

• Lufthavnskørsel

• Enkeltstående bustransfers

For yderligere information eller et tilbud på dine busture eller udflugter

Kontakt VT Bus på telefon 28 44 80 02 eller på e-mail: VT@VTBus.dk og få et tilbud på kørsel med vores nye og komfortable turistbusser. Vi kører busture, udflugter og alle former for turistkørsel med Trekantområdet som udgangspunkt og fra byer som Kolding, Fredericia, Middelfart og Billund. 

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. * skal udfyldes. Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du modtager en kvittering på mail, når din forespørgsel er sendt.​

Følg VT Bus på Facebook

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​

Om VT Bus

Vi er et busselskab, der sikrer, at dine gode oplevelser bliver skabt med udgangspunkt i professionel bustransport.  Vi tilbyder buskørsel i moderne og komfortable turistbusser til både private og erhverv.

Kontakt os

VT Bus ApS

​​​Lundahl Nielsens Vej 4, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35388311

Telefon: 28 44 80 02

E-mail: VT@VTBus.dk

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2476.

Vi har overenskomst med 3F.